dinsdag 3 december 2013

nummer 3

Er bestaan heel veel verschillende manieren om image transfers te maken. Een aantal daarvan heb ik al eens uitgeprobeerd - met wisselend succes. Er is informatie te vinden op internet en in boeken als dit.
Vandaag 2 methodes uit bovenstaand boek:Mijn vingers zéér gewreven om die restjes papier weg te krijgen maar er blijft een wit laagje achter.


Op de linkerpagina een transfer met behulp van plakplastic. Ik denk dat ik op het gebied van transfers nog veel moet experimenteren om tot een aanvaardbaar resultaat te komen! Morgen dus geen nieuw onderwerp maar nog even verder met transfers.

5 opmerkingen:

 1. De transfer is misschien niet perfect, maar ik vind het effect van het plaatje op de pagina wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook ik ken dat witte laagje.. soms denk "misschien een ander medium gebruiken bv azijn na het water?" ik heb het nog niet uitgeprobeerd maar als je toch bezig bent ..;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke pagina geworden, ben toevallig ook met een stuk transfer bezig op een pagina. Ik vind het altijd juist leuk omdat het niet zo mooi word, hihi had ik nooit van mezelf gedacht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, dat rechterplaatje is Nederland gespiegeld.
  Wellicht dat jij ze dichtbij niet mooi vindt, die transfers, maar op de foto zie je dat eigenlijk niet meer.
  Wellicht moet je afstappen (nee je moet niets, maar het is een advies) van het idee dat het perfect getransferd wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik deel jouw frustratie met transfers helemaal...ik vind ze ook nooit echt acceptabel eigenlijk...maar toch vind ik jouw pagina's met transfers heel erg leuk. Misschien te kritisch op ons eigen werk?

  BeantwoordenVerwijderen