dinsdag 10 december 2013

dag 9;werk in uitvoering

Voor dag 9 heb ik de gouache uit de mottenballen gehaald. Dit materiaal heb ik veel gebruikt bij het kalligraferen en zodoende heel wat tubetjes bij elkaar gesprokkeld. Schrijven met gouache is echter heel wat anders dan het min of meer schilderachtig te gebruiken. Toch heb ik ervan genoten eens wat uit te proberen en ik ga er zeker mee door.
De pagina's zijn nog niet af; ik laat het even bezinken voor ik ermee verder ga. Hier 2 foto's van het werk in uitvoering:
Ik heb de gouache transparant gebruikt, een beetje als aquarelverf. Ik ben zelf benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden. Ik laat me verrassen!

2 opmerkingen:

  1. Nooit met gouache gewerkt. (De deftige naam joeg me al schrik aan denk ik... ) maar wat een plaatje heb je gemaakt! Ik hou wel van dat sluierige nevelige effect. Ben ook heel benieuwd wat daar nog tevoorschijn gaat komen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jouw pagina's volgend zit het idee van ál mijn materialen eens gaan gebruiken in mijn hoofd te wroeten...en als ik dan op mijn zólder kom....dan slaat de schrik me om het hart. O ja, zó veel had ik nog staan! Maar toch ga ik het komende jaar eens lekker uitruimen en gebruiken....'t is toch zonde dat het ligt te verpieteren...beter mooie pagina's van maken! Enne, die gouache is goed gelukt! Ik ben in eeuwige oorlog met het spul...hehe.

    BeantwoordenVerwijderen