zondag 10 juli 2011

what are U up to today/werk in uitvoering

"werk in uitvoering" - dat past eigenlijk beter bij mij dan "what are U up to today". Ik had er ook de benaming "half-fabrikaat" aan kunnen geven, want dat is meestal waar het hier om gaat. Zoals bijvoorbeeld dit:


Gewoon even uitproberen wat Posca stiften doen op een oud ontbijtbordje. Nog niet af - werk in uitvoering dus.
Of dit:


Kaften bekleden, papier snijden en materiaalpakketjes klaarmaken voor de boekbindworkshop van 23 juli a.s. Hier geniet ik van en iedere workshop is een klein feestje!

In mijn hoofd is het in feite constant "werk in uitvoering"! (alleen niet te fotograferen natuurlijk...) Ik kan me er werkelijk totaal niets bij voorstellen als mensen zeggen dat ze zich VERVELEN. Wat is dat, vervelen?

5 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, je werk in uitvoering! Tja, me vervelen, ik ken het ook niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben erg benieuwd hoe je bordje wordt, ziet er nu al zo leuk uit. Vervelen ken ik gelukkig ook niet, lijkt me afschuwelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk bordje! Laat je m ook nog zien als ie af is?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was het hele bordje alweer bijna vergeten.... Dat komt er van als je te véél werk in uitvoering hebt! (en dat komt dan weer omdat ik gewoon veel te veel dingen leuk vind om te doen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee! Dáár ligt dat mooie indigo stijfselmarmerpapiertje van dat mooie dagboek, toch? Ja, nu heb ik zéker jeukende vingers! Waar is m'n stijfsel? hehehe (kán helemaal niet...er is geen plekje vrij om te werken, helaas...)

  BeantwoordenVerwijderen