zondag 27 juli 2014

En dan keert de kleine druppel terug naar de grote oceaan

Op dinsdag 8 juli 2014 is Annie gestorven. Of om met de woorden van een oude vriendin te spreken: ze is uit de tijd gegaan. Ze heeft gevochten als een leeuw, maar nu mag ze dan toch eindelijk van haar welverdiende rust genieten. Zoals ze het zelf altijd zo mooi verwoordde: de kleine druppel is nu teruggekeerd naar de grote oceaan. En wat hebben we veel van die kleine druppel gehouden.

13 opmerkingen:

 1. Ach wat jammer dat ze er niet meer is. Ik kende haar niet persoonlijk, maar volgde graag haar blog en vond haar diverse boekmaaksels altijd erg mooi. Ik wens de nabestaanden veel sterkte en bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om op het blog te melden dat ze is overleden, ik was telkens weer blij als ze weer even online verscheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och, wat verdrietig... Ik had graag contact met Annie over onze dagboeken en heb het ontzettend leuk gevonden dat ze mijn werk actief volgde en in 't echt kwam bekijken. Ik gunde haar en haar dierbaren zo enorm een betere afloop. Bij deze wens ik haar dierbaren dan ook veel sterkte met het wegvallen van Annie. Wat een verlies! Misschien een kleine troost: ze wordt niet vergeten. Ze laat prachtig werk na en heeft haar kennis en inspiratie altijd gul gedeeld. Rust zacht, Annie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och wat schrik ik hier van......
  Beneen paar keer bij Annie geweest voor een workshop en genoot van haar enthousiasme, haar voorbereiding en haar leuke idee├źn.
  Zo lief hoe ze ons hielp met het maken van ons boek!
  Annie was een kanjer!!!
  Een druppel met zoveel inspiratie.....wat zullen ze ergens anders blij met haar zijn!!!
  Heel veel sterkte en kracht om het verlies van
  Annie een plaatsje te geven.

  Jolette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vreselijk om te lezen, ik volgde een paar keer een workshop bij haar, wat een prachtige vrouw. Ik wil dan ook al haar dierbare heel veel sterkte toe wensen, warme groeten van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De moed die Annie had om te vechten tegen haar ziek zijn was enorm; haar creativiteit was enorm; wat we van haar leerden was enorm; wat ze met iedereen die er om vroeg wou delen was enorm...
  Blij dat ik haar op een beurs ooit mocht ontmoeten.
  Annie blijft uiterst positief in mijn herinnering en aan de naasten uit haar omgeving wens ik veel sterkte toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Annie was een inspiratiebron voor velen. Met de woorden van Vasalis wens ik al haar dierbaren veel sterkte toe.
  ...
  Vroeger vogels bij het raam,
  nu vliederdunne vlinders
  zonder gerucht en van materie haast ontdaan.
  Het is wel tijd wel tijd om weg te gaan.
  -M. Vassalis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel sterkte aan de nabestaanden van deze creatieve en moedige vrouw!

  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte en zo mooi als Dymphie het verwoordt. We hebben het er eens over gehad toen ik een bericht heb geplaatst op mijn blog over een afdruk van voetsporen. En die laat ook zij zeker achter. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel veel sterkte gewenst voor de familie. Via haar blog heeft ze heel veel mensen geïnspireerd en ze zal niet snel worden vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach, wat een verdrietig bericht. Ik wens de nabestaanden veel kracht en liefde om dit verlies van Annie te dragen.
  Persoonlijk kende ik haar niet, ik bewonderde slechts haar creaties via dit blog. Ik heb ooit hier een verloting gewonnen en het door haar gebonden boek heb ik nog niet in gebruik genomen. Maar daar zal ik tezijnertijd een mooie bestemming voor vinden. Tevens zal ik de kleine boekjes die ze meestuurde voor mijn meisjes koesteren. Daarmee zal voor mij de inspiratie van Annie voortleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Annie was een enorme inspiratie voor velen, en zal niet worden vergeten. Mensen die haar niet persoonlijk hebben gekend, zoals ik, hebben haar via dit blog leren kennen als een vrouw vol moed, kracht en creativiteit die ze gul doorgaf. Veel sterkte aan eenieder die haar liefhad.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I was so sorry to discover this news. My condolences to the family and to all who knew her.
  I posted a little tribute to her here: http://makinghandmadebooks.blogspot.com/2014/12/book-art-lives-annie-bodelier.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Al weer bijna twee jaar sinds je 'uit de tijd ging'Annie en ik mis je nog steeds, wijze duizendpootvriendin. Je bent niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen