zondag 19 augustus 2012

verzameling

Af en toe vraag ik me wel eens af hoeveel boeken ik in de loop van de tijd gemaakt heb. Ik heb geen flauw idee... Hieronder een kleine greep uit wat ik zoal geproduceerd heb:


Ik vind het natuurlijk leuk om het eindresultaat te zien, maar het proces van het maken geeft net zo veel plezier. En soms nog wel méér!
Zo krijg ik ook wel eens de vraag waar ik de moed/motivatie vandaan haal om bezig te blijven met boeken maken - wetende dat ik ongeneeslijk ziek ben en geen idee heb hoeveel tijd me nog gegeven is. Er is geen moed voor nodig; ik doe gewoon iets wat ik héél graag doe en dat is toch de beste tijdsbesteding die er is!

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige verzamelkast met boekjes Annie, en hoop voor je dat je nog héél veel tijd mag hebben om nog héél veel van dit soort mooie boekjes te maken, lieve groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie al! En chapeau voor je positieve instelling! Ondertussen genieten wij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo is het maar net, Annie! Die honderd komen er. En daarna doe je gewoon de volgende honderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je tijd kunnen en mogen vullen met iets wat je graag doet dat vind ik juist zo schitterend.
  Positiviteit is een goede basis voor veel dingen en daardoor zien we telkens weer mooie zaken die door jou creatieve handen zijn gemaakt.
  Weet dat ik van elk boekje van jou geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vandaag weer even al deze prachtige boekjes van je bekeken..en ook ik wens je dat je 100 boekjes en meer gaat maken.zowel voor jezelf en als inspiratie voor ons/mij liefs laura

  BeantwoordenVerwijderen