dinsdag 2 augustus 2011

cursusprogramma najaar

Voor dit najaar staan er weer leuke dingen op het programma! In september gaat de (beeld)dagboek-cursus weer van start. Onder beeld-dagboek verstaan we een boek met woord en beeld, waarbij de nadruk ligt op het visuele aspect.
D.m.v. speelse (schrijf)oefeningen verbinden we tekst, tekeningen, collages enz. tot een boeiend geheel. Daarbij gaan we niet uit van (dure) kant-en-klaar materialen maar zoeken creatieve oplossingen in wat we al in huis hebben.Er zijn doorlopend leuke workshops op het gebied van papier bewerken en boekbinden.Workshops worden op aanvraag ook op locatie gegeven. Ook is het mogelijk om workshops  in mijn atelier te reserveren voor een groep van minimaal 5 en maximaal 10 personen. Wil je meer informatie stuur dan even een mailtje!

Verder geeft Tineke Lemmens in mijn atelier een aantal leuke workshops plus een tekencursus. Alle informatie hierover vind je op Tineke's website. Je kunt mij hierover ook mailen of bellen.

3 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Nu hebben jullie zoveel leuke cursussen dat ik niet meer weet welke ik moet kiezen ;) Even goed over nadenken dus....je hoort nog van me! Binnenkort mail ik je ook nog eventjes terug, heeft me ruim een week gekost om bij te komen van de workshop, maar het was alsnog de moeite waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt erg leuk, dat onderste boekje is geweldig, ik ga zelf ook weer een workshop geven en cursus nemen, niks zo leuk dan nieuwe dingen leren, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wonderful art work! I invite you to see and follow my painted papers blog:

  www.arte-tatorigato.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen