zondag 18 september 2011

zondagochtend-gedachten...

Het menselijk brein is een fascinerend iets waarover je je blijft verbazen... Vanmorgen was ik aan mijn werktafel bezig met vanalles-en-nog-wat waar ik niet echt bij na hoefde te denken. Mijn gedachten gingen alle kanten op en één van de dingen die langs kwamen was dit blog. "o jee, ik heb al weer een hele tijd niks gepost. Hoog tijd om dat weer eens te doen dus. Maar wat?" En zo gaat dat dan een tijdje door.
Nu is bloggen een vorm van communiceren. Met dat gegeven was ik niet BEWUST bezig, en tóch "ontstond" onderstaande pagina in mijn dagboek.


Toch maar weer eens wat meer communiceren dus...

6 opmerkingen:

 1. super gemaakt en met de nieuwe foto-enlarger van Blogger, geweldig goed te lezen. top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar, Annie. Ik verbaas me ook dat elkaar groeten achteruit gaat. Ik zeg wel eens hallo tegen iemand en zie hem of haar onverstoorbaar de weg vervolgen. In het langsgaan zie je dan dat meneer of mevrouw is voorzien van oortelefoontjes. Zo kruipen we allemaal lekker in osn eigen wereldje...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie pagina, mooie tekst ook, mooi verwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dank jullie!
  En zo communiceren wij dan maar verder... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige pagina. Ik ben erg benieuwd naar de pennen die je gebruikt om hierop te schrijven en naar de transparante gesso. Ik heb zelf een transparante gesso en die is zo korrelig van structuur dan het pennen in no time naar de mallemoer helpt. Dus ofwel je hebt bijzondere pennen, ofwel je hebt een merk gesso dat gewoon mooi glad is. Vurtel vurtel! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Caatje: de gesso is van Golden en is niet extreem korrelig -gewoon iets ruw. Mijn geheim?
  fijn schuurpapier! Volgens mij heb ik de zwarte tekst met een of andere fijnschrijver geschreven; micron of die van Staedtler. Als ik met gesso heb gewerkt ga ik er meestal even lichtjes met zo'n blokje schuurpapier overheen. (soort sponsje met daaroverheen schuurpapier)

  BeantwoordenVerwijderen