zondag 13 maart 2011


Tot mijn grote verrassing ontving ik van An een award "Liebster Blog".  (nu moet ik toch echt wat vaker posten want anders vind ik 'm onverdiend!) De bedoeling is dat de award wordt doorgegeven - liefst aan beginnende bloggers. Nu ken ik er nog niet zo heel veel die pas beginnen dus ik hoop dat ik ook bloggers mag noemen die hun sporen al verdiend hebben! Drie blogs waar ik geregeld een kijkje neem omdat ik er leuke dingen tegenkom die mij inspireren zijn:
http://caatjesartsystuff.blogspot.com/
http://somefiddlingonthekitchentable.blogspot.com/
http://nofliknifelje.blogspot.com/

De spelregels van de award:
 1. Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven.
 2. Bedank ze op hun blog voor deze award.
 3. Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
 4. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

5 opmerkingen:

 1. Annie, Héél erg bedankt voor de blogger-award. Fijn dat je mijn blog waardeert en dat je er inspiratie opdoet voor knutsels en receptjes. Ik heb alleen een aantal weken geleden ook de award ontvangen en doorgegeven aan andere crea-bloggers. Misschien dat je een ander gelukkig kunt maken? Als bedankje dat je mij nomineerde zal ik een link plaatsen op mijn blog! *noflike*dag nog! Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Annie, ik voel me zeer vereerd dat je mijn blog een award waard vind en ik hoop dan ook dat je niet beledigd ben als ik hem toch beleefd weiger. Niet omdat ik het gebaar niet waardeer hoor. Ik vind het alleen maar leuk om op zo'n manier geprezen te worden. Het is meer omdat ik het weer door moet spelen aan drie tot vijf anderen en dat me iets teveel op een kettingbriefidee lijkt. Ik weet dat blogawards zo werken en wellicht zou ik, zoals anderen ook wel hebben, een berichtje bij mijn profile moeten doen dat ik liever geen awards ontvang. Ik denk dat ik niet serieus had overwogen dat iemand mij ooit een award zou willen geven ;-)
  Maar...wellicht springt iemand anders nu juist een gat in de lucht omdat mijn award naar hem/haar wordt doorgeschoven. Groetjes van Caatje (die zich wel een beetje schuldig voelt hierover, want je bedoelt het juist zo lief).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petra & Caatje - geen probleem hoor! En vooral niet schuldig voelen Caatje; ik begrijp heel goed hoe je het bedoelt.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor je begrip. Ik zal deze week een no-awards-please-berichtje bij mijn side bar plaatsen, zodat ik niet meer mensen in verlegenheid hoef te brengen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk te lezen dat mijn blog je inspireert en hartelijk dank om aan mij te denken bij het uitdelen van je awards!

  BeantwoordenVerwijderen